logo web color1

groepsfoto4

Home

Ons koor bestaat uit ruim 50 zangers en zangeressen onderverdeeld in sopranen, alten, tenoren en bassen. Het is een gezellig koor dat iedere woensdag van 20.00 tot 22.00 uur repeteert in de Lutherse Kerk in Nijmegen.

Wereld Muziek Koor El Mundo, onder leiding van dirigent Willem van den Heuvel, heeft een repertoire van liedjes uit alle delen van de wereld zoals Afrika, Amerika, Ambon, Engeland, Frankrijk, Nieuw Guinea, Ierland, Indonesië, Israel, Italië, Japan, Kroatië, Macedonië, Nederland, Oekraïne, Nieuw Zeeland, Spanje, Venezuela en Zweden.

We treden gemiddeld twee keer per half jaar met veel plezier op.

We hebben o.a. optredens gedaan in de Slot Loevenstein, de Klif in Oosterhout, Petruskerk in Hees, Oortjeshekken in de Ooij, CWZ, Openluchttheater De Goffert, Verpleeghuis Joachim & Anna, Nijmegen Klinkt, Kerstspecial in Groesbeek en festival de Kaaij.
In april 2017 hebben wij ons eerste lustrum gevierd met een meeting van verschillende muziekstromingen.

Om u kennis te laten maken met ons koor, klikt u op deze link van een film van ons combiconcert van 1 juli 2018: https://drive.google.com/open?id=1BgDYGAdxeZEivH23bJ9Y5gjp-IgAHNxQ

Ons koor kan altijd nieuwe leden gebruiken; vooral bij de heren (tenoren) is er ruimte voor nieuwe zangers.
Meer informatie kunt u krijgen via het secretariaat. Mail daarvoor naar onze secretaris Fred Penninx via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact met hem op 06 - 19151650.

Alleen voor leden